Skam 'Noora' i W

Abstract: The Art of Design

Jeg har netop slugt fire afsnit af Netflix’ nye dokumentarserie, navngivet Abstract: The Art of Design, og det er ikke ubeføjet. Det er en serie bestående af otte dele, som afsnit til afsnit tager dig igennem otte menneskers perspektiver på design, og hvordan de vælger at inddrage design i deres hverdag. Det er otte mennesker, der er talentfulde helt ud til fingerspidserne, og råder over passionen og modet til at udnytte selvsamme.

Først møder vi en illustrator, der har skabt hele 22 forsider for The New Yorker; dernæst eks-atleten og Nike-skodesigneren, Tinker Hatfield. Næste i rækken er Es Devlin, der fortæller om processen ved at designe et sceneshow, hvor cv’et vidner alt fra Beethoven til Beyoncé. Dokumentaren får også et dansk indspark, da Bjarke Ingels gør sin indtræden på arkitekturfronten, og trods hans ‘Underdog’-aspekt godt kunne trænge til noget modspil, er hans talent, drive og arbejde svært ikke at blive imponeret af.

Det er mildest talt en udfordring ikke at blive smittet af deres lidenskab for design – og deres passion, der driver dem til at fortsætte og se fremad.

I’ve just finished the fourth episode of the new Netflix’ documentary series, named Abstract: The Art of Design, and it is definitely not unfounded. It’s a serial of eight pieces, and episode from episode we’re pulled into eight humans different perspectives on the design, and how they choose to work with it. It is eight designers, who are talented to their fingertips, and have the passion and the courage to explore the very same. 

Firstly, we meet an illustrator, who has created 22 covers for The New Yorker; secondly the former athlete and Nike-shoedesigner, Tinker Hatfield. Next up is Es Devlin, who reveals the process behind designing a sceneshow, and how a resume can display everything from Beethoven to Beyoncé. The documentary  sees a danish touch, when Bjarke Ingels does his entrance with his view on architecture. Despite his ‘Underdog’-aspect, which is a bit overacted after my opinion, is his talent, drive and work difficult not to be impressed by.

To put it mildly, it is a challenge not to catch some of their affection for design – and their passion, which drives them to continue and look forward.

4 kommentarer

 • Sofie

  Hej Emma
  Ville høre om du måske ville lave et indlæg, med outfits til når man bliver student og også til diverse studentergilder. Kunne godt bruge lidt inspiration til det :).

  Hilsen Sofie 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Emilie

   Jo helt sikkert!
   Det må jeg lige holde øje med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nora

  Jeg har lige færdiggjort første afsnit, og jeg kan virkelig sætte mig ind i, hvad du beskriver! trods jeg ikke er hvad man vil kalde kreativ, får man helt lyst til at lave noget i den dur 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Emilie

   Jeg er helt enig! Man får en lyst til pludselig at bruge sine hænder, trods at få et udtryk frem på papir ligger langt fra mine evner 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skam 'Noora' i W