25% on interior

End of summer wear

wideleg

De er lette at style og latterligt behagelige at have på. De klæder alle kropstyper – og dine ben ser meterlange ud. Tilsæt en logo tee, løs skjorte, stram top, rullekrave eller strik, alt efter hvad vejret dikterer. Lige nu skifter vejret lige så hurtigt som elevatoren flyver opad, og derfor er de vidde bukser ideelle, når der er for mange solstråler til jeans – men for få til shorts. I kan forstille jer selv i et par ved at se på collagen over, og I kan klikke et par hjem ved at tage et kig på billederne under!

They are easy to style and ridiculous comfortable to wear. They suit every body type – and your legs will look several metre long. Add a logo tee, loose shirt, tight top, turtleneck or a sweater, depending on the weather and your mood. The wide leg trousers are perfect, when there’s too much sunshine for jeans but not enough for shorts. You can imagine yourself in a pair by looking at the collage above, and you can click a pair home from the collage below!

PicMonkey Collage1 kopi

1. HERE, 2. HERE, 3. HERE

PicMonkey Collage2 kopi

4. HERE, 5. HERE, 6. HERE

PicMonkey Collage3 kopi

7. HERE, 8. HERE, 9. HERE

PicMonkey Collage4 kopi

10. HERE, 11. HERE, 12. HERE

PicMonkey Collage6 kopi

13. HERE, 14. HERE, 15. HERE

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

25% on interior