Distressed black denim

Interior thoughts

Måske det skyldes, at i år endelig er året, hvor jeg fylder 18, og frit kan betegne mig selv som voksen, men jeg glæder mig ufatteligt til at flytte hjemmefra og indrette et sted fra bunden. Jeg elsker interiør, og jeg går altid med en masse idéer, som jeg drømmer om at få plads til.

It might be because of 2016 finally is the year, I’m turning 18, and is free to refer to myself as an adult, but I’m looking incredible forward to moving out and decorate a place from scratch. I love interior, and I have lots of ideas, I only dream about making space for one day.

Pillows

CARPET Nordal GREEN PILLOW House of Dhurries BLUE PILLOW House of Dhurries BLUE PILLOW h&m home GREY PILLOW h&m home BLACKNWHITE PILLOW h&m home

En af mine svagheder, der står helt klart for mig, er puder. Jeg elsker puder – der skal være mange af dem, og de skal være i forskellige former, farver og print. h&m home er for mig altid en sikker vinder, og jeg har specielt mange puder derfra. House of Dhurries laver også mange flotte betræk, der snildt kan puste liv i en simpel sofa.

If I shall pick one thing to spice up a place, or something I would really miss, it’s pillows! I love pillows – and there has to be lots of them in different shapes, sizes and colors. h&m is for me a winner. House of Dhurries creates many nice pillows too, which easily can spice up a simple couch. 

1c81e51c9300f311ca72cd593949d5bf 075657131dfed50557fc602cf6fd7fb4 d11f6d755831e3339464425dd5faf847 d843941afdd565efa027d93ad20e2384

Flotte tapeter må også meget gerne pynte lejligheden, og gerne kun på én ud af fire vægge.

Pretty wallpapers are a must, and I would like for them to decorate one out of four walls. 

interiør

PILLOW h&m home PILLOW h&m home PILLOW House of Doctor BASKET Ferm LIVING TOWELS Magasin

Min første lejlighed må gerne bære præg af en eller flere piger, hvor lyserød ville være det oplagte valg. En lyserød sofa, eller bare puder, ville være en fin kontrast til et enkelt stuebord, eller et pink neonskilt der skal pynte på væggen.

My first apartment should be marked with one or several girls, where pink would be the obvious choice. A pink couch, or just pillows, would be a cool contrast to a neutral table, or a pink neon sign to decorate the wall.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Distressed black denim