Back from Mallorca

Hoops

SONY DSCSONY DSC

Jeg har længe beundret piger med hoops, men gjort mig tanker om, om de overhovedet kunne klæde mig. Jeg fandt dog et par i Illum med gode procenter på, og impulsivt måtte jeg bare have dem. Jeg faktisk haft dem i ørerne mange gange indtilvidere, og de er nemme at bruge til at pifte et outfit lidt op. Jeg købte også et mindre par, siden jeg har sat flere huller i ørerne på ønskelisten, og de to par kunne være fine at bruge ved siden af hinanden. Derudover har jeg også tilføjet et ret så cool smykke fra Helena Rohner, som jeg glæder mig til at vise på!

2 kommentarer

 • Julie

  Har du selv lavet skålene? Så flotte!!!!!
  Hvis ja, hvordan? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Emilie

   Har jeg desværre ikke! Det er nogle min bror har taget med hjem fra Roskilde, selvom jeg ikke helt ved, hvordan han har fået fat i dem… 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Back from Mallorca