Away we go

Tuesday tunes / B&o headphones

SONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSC

Et par B&o høretelefoner har længe været på min ønskeliste, og nu kan jeg endelig blære mig med et par! Jeg er sindssygt træt af at gå rundt med de små, hvide Apple høretelefoner, der forsvinder lige så hurtigt som dug for solen. Jeg har haft utallige par, og de er alle sportløst forsvundet.

Det bliver forhåbentlig ikke tilfældet med dette par, der i hvert fald vækker opmærksomhed. De første par gange jeg havde dem på udenfor (som i fuldt dagslys og en slidt hverdagsmorgen), følte jeg mig en anelse malplaceret. Med sådan et par høretelefoner om ørerne får man en effekt af at være i sin egen lille bobbel, hvor musikken er det eneste, der sker. Nu ligger det sådan, at jeg ikke er den største fan af musik, og jeg kunne aldrig bruge timevis på at lytte nye album igennem eller opsnuse nyt musik. Jeg er dog stor fan af kvalitet, og på det område er pengene givet godt ud. Kvaliteten er fantastisk, og jeg nyder at gå rundt i min egen lille bobbel.

Selvom musikken ikke er et omdrejningspunkt i min tilstedeværelse, så kan jeg alligevel godt lide at lytte til det. I anledningen af nye hørebøffer, lister jeg derfor nogle numre op, der er på repeat lige nu:

One Dance – Drake feat. Wizkid & Kyla

Too good – Drake feat. Rihanna

Fire & desire – Drake

PILLOWTALK – Zain

Nede Mette – Blak (Den kører, desværre, især på repeat)

This Is What You Came For – Calvin Harris feat. Rihanna

Famous – Kanye West feat. Rihanna

Tunnel Vision – Mads Langer

… Hvad lytter I til?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Away we go