Galla 2016

Tysk med My Academy

tumblr_o6i8w9W7k71v2mnyoo1_1280Der er læseferie lige om hjørnet (17 små dage), men med læseferie følger eksaminer og årsprøver jo også med. Jeg var derfor glad og taknemmelig, da jeg endnu en gang blev kontaktet af My Academy (jeg har tidligere fået tilbudt matematik timer, som jeg fortsatte med længe på egen regning), og i anden omgang blev der sat fokus på tyskfaget. Jeg har ikke et pinefuldt forhold til tysk, som jeg har med matematik, men der er alligevel rart at kunne føle sig klar til eksamen.

Jeg bliver undervist af Simone, som jeg kun kan tale om i rosende vendinger – hvis I bor i Københavnsområdet, er hun altså knivskarp på det tyske. Vi sidder og laver opgaver sammen, mens vi kommer igennem kasussystemet.

Fordelen ved at have en privatlærer er hundrede procent, at man kan få lov til at stille ligeså mange spørgsmål, som man har lyst til. Det kan være grundlæggende ting, man bare er gået glip af i timerne, men bliver ved med at dukke op. I timerne kan det godt være lidt nervepirrende at række fingeren i vejret for at vende tilbage til et emne, som man ikke helt fik fat på. Halvdelen af klassen har det sikkert på samme måde, men det synes jeg selv kan være svært at forestille mig – jeg er i hvert fald omringet af kloge hoveder i klasselokalet. Man skal bare skrive det bag øret, at få afklaret de ting kan virkelig være guld værd, og det kan gøre timerne mindre utålige.

Jeg var enormt tilfreds med matematiktimerne, jeg fik tildelt sidste år – min lærer fik mig i hvert fald til at føle mig mindre håbløs til faget. Jeg glæder mig derfor til at se, om jeg kan se nogle resultater på det tyske, og den oplevelse jeg tager med mig, når mit klippekort er brugt op. Jeg har flere lektioner og se frem til, som jeg også kan berette om 8)

Jeg har ligget syg de sidste mange uger, og bloggen (samt My Academy timer) blev derfor skubbet i baggrunden. Jeg er dog på vej ovenpå igen! Jeg håber I har det godt derude, og I nyder det gode vejr ♥

4 kommentarer

 • Held og lykke; netop matematik er der jeg er svagest, og derefter tysk 😀 Så puh, det kender jeg godt fra mine gymnasiedage.

  -A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Emilie

   Åh, hvor er du heldig det er overstået for dig 🙂 Men tusind tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne Helene

  Jeg kunne virkelig godt tænke mig nogle timer fra My Academy! Hvor lang tid bruger du per lektion?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Emilie

   Man kant nemt fordele tiden! Jeg tager lektioner af 90 minutter, men man kan også vælge 60 min. eller 120 min. – alt efter hvad man har aftalt med sin underviser 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Galla 2016