Junkyard x Fila event

L’óreal Pro Fiber

IMG_3280 IMG_3283 IMG_3299IMG_5432

L’Oréal Pro Fiber er det nyeste skud på stammen til løsningen på alle kvinders hår problem – nemlig skadet, slidt hår.

Forleden blev jeg sat foran spejlet, hvor jeg fik en tablet i hånden og jeg blev derefter bedt om at krydse mine hår rutiner af. Det viste sig, at mit hår ligger på niveau 2, fordi jeg reder mit hår igennem hver aften, jeg vasker det hyppigt og jeg bruger hår elastikker, der slider på mit hår. Der findes tre niveauer, så jeg ligger lige i midten, men der var helt sikkert plads til forbedring. Det fik jeg da også af L’Oréal Pro Fiber!

En L’Oréal Pro Fiber kur skiller sig ud fra andre hår kure, fordi den går ind og reparer hår strå i meget mindre mængder, end der ses hos andre kure. Jeg er fan – virkelig, virkelig fan. Det gav et helt vildt resultat, hvilket mine veninder også kunne se. Næste dage sagde flere, at mit hår ligefrem skinnede, og det så enormt sundt ud. I kan læse mere om Pro Fiber her!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Junkyard x Fila event