Opskrift til matematikken

Notebooks and calendars – how to remember 2016

Ikke-navngivet-1Nikki Strange notebooks, Calendar and Weekly Planner.

Min veninde kom på den gode idé, at hun vil føre kalender i 2016, så hun har muligheden for at kigge tilbage i andet end Facebook-begivenheder. Det er en virkelig fin idé, og derfor købte jeg også en kalender – og det er egentlig ret hyggeligt at finde en blyant frem og kradse alle sine planer ned for 2016.

Jeg fandt også min rejsedagbog “Annika” i går, hvor jeg har skrevet om mine lejrskole i fjerde klasse. Det var simpelthen så sjovt at læse om kaniner, “Love Cats”-klubben og de søde drenge i klassen 😉 Jeg ville ønske, at jeg havde gjort det noget oftere, og jeg overvejer også at begynde at skrive dagbog igen – bare engang imellem hvis man synes, der er sket noget spændene. Derfor er jeg også blevet ret vild med de to notesbøger fra Nikki Strange, som jeg kan bruge lidt dagsbog-agtigt – og ellers også idéer til bloggen. Jeg får dem altid, når jeg har gang i et eller andet, og når jeg så er hjemme og mageligt placeret er mit hovede helt tomt for idéer. Simpelthen så typisk.

De kan allesammen findes på Etsy på linket. Jeg har kun handlet gennem Etsy en enkelt gang (helt smertefrit) men er der andre her, der har købt hos Etsy?

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift til matematikken