Stella McCartney cross-over

Opskrift til matematikken

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Jeg har enormt svært ved matematik. Det er en pine for mig – og specielt for mit gennemsnit. Det førte dog til, at jeg engang i Schweiz googlede: “Hvordan bliver jeg god til matematik”, og det hjalp mig et stort skridt på vej. Jeg faldt nemlig over websiden Bestaamatematik.dk, der hjælper studerende i alle aldre gennem det sårbare emne – matematikfaget.

En af indehaverne af siden beskriver i introduktionen til websiden, hvilke problemer man ofte støder på i opgaverne – heriblandt regnereglerne. Det hjalp min My Academy lærer mig også med, at det grundlæggende i alle opgaver er at huske de forbandede regneregler. For man ser dem alle steder og i alle opgaver; for at være mere præcis, så kan man simpelthen ikke klare sig igennem matematikfaget uden at have regnereglerne på rygraden – noget jeg selv tog alt for forgivet i folkeskolen.

Stifteren peger også ud, at der er et system i alle opgaver; de er allesammen ens, men tallene bliver bare skiftet ud. Men for mig er det i hvert fald som at stå til ansigt med en mur, hvergang jeg begynder en ny opgave. Det sidder ikke fast.

Hos Bestaamatematik.dk har man muligheden for selv at vælge, hvilke opgaver man gerne vil arbejde på. Lineære funktioner eller integralregning – de er til at finde på siden. Efter at have løst syv opgaver, danner siden også en karakter for dig, så man kan følge med i, hvor man ligger henne på karakterskalaen. Derudover kan man også sætte sig til at regne eksamenssæt – alt i alt, virkelig gennemført.

Man får lov til at prøve websiden, før man beslutter sig for at købe abonnement. Jeg var hurtigt til at taste mine oplysninger ind, idet jeg fandt prisen 100,- om året helt fair.

Jeg skriver det her indlæg med henblik på, at de der bare har lidt svært ved matematik, er den her side en kæmpe hjælp. For dem der bare elsker at regne og løse opgaver, er der også rigeligt plads til det.

Jeg vil lige runde indlægget af med at sige, at dette indlæg IKKE er sponsoreret. Jeg skriver det ud af ren og skær interesse, og begejstring, og jeg håber det kan hjælpe andre på vej.

BESTAAMATEMATIK.DK

4 kommentarer

 • Mie Breinberg

  Rigtig fedt indlæg!! jeg vil helt sikkert tjekke siden ud, da matematik heller ikke ligefem indtager pladsen som ynglings-faget hos mig. Så tak for tippet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Emilie

   Det var så lidt! Jeg håber du får ligeså meget ud af det, som jeg har fået 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Fedt tusind tak! Super godt tip 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stella McCartney cross-over