Eric Therner Diamond Lights

Wearing printed blue

Skærmbillede 2015-12-09 kl. 18.06.56

Leatherjacket by Meotine, blouse by Proenza Schouler, shorts by Isabel Marant, shoes by Zara & sunglasses by Céline.

Der er sneget sig et lille efterårsbillede på bloggen i dag. Jeg var super mæt efter brunch på Mash, da jeg fejrede fødselsdag tilbage i oktober, men vi gik alligevel en lille tur efterfølgende. Mit outfit er en fin blanding af lidt farver og print, der altid formår at pifte et outfit lidt op.

There is an autumn picture to be seen on the blog today. I was completely full after a delicious brunch, when I celebrated my birthday back in October – however, we went for a little walk afterwards. My outfit is a mix of print and colors, which always manage to give a little extra to an outfit. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eric Therner Diamond Lights