Søndag

Eric Therner Diamond Lights

IMG_3488 kopi IMG_3506 kopi

For at det ikke skal være løgn, har jeg kigget på præcis denne pære, lige siden jeg gik i 8. klasse. Jeg kunne også mærke, hvor spændt (og senere meget tilfreds) min mor var, da hun rakte mig en kasse forklædt af rødt papir i søndags. Øjeblikket bestod også af stor overraskelse, da jeg kunne fiske lampen op af kassen. Jeg roder stadigvæk med planer om mit værelse, og lige nu hænger der også fine pærer i pæne kobber- og guldfarvede fatninger i loftet. Den skal nok pynte rigtig godt.

It’s difficult to believe, but I have had kept an eye on exactly this lamp, since I attended 8. grade. I could see how excited (and later how satisfied) my mother was, when she gave me a box wrapped in red paper last Sunday. The moment was marked by my own surprise, when I had a look on the inside of the box. I’m still in the process of trying something new with my room, and I’m sure it will fit right in. 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndag