Skin A La Audrey

Wearing printed blue

IMG_2015 kopiIMG_1983 kopiIMG_1905 kopiIMG_1915 kopi

Pictures shot by Alma

Wearing: Adidas Gazelle sneakers (similar & similar), Isabel Marant shorts, bag by Rika (similar), scarf by Lala Berlin, jacket by Zara & shirt by Proenza Schouler (here & here).

Forleden dag var jeg i selskab af Alma & Amanda, hvor vi fandt vej til Nimb for at høre mere om skønhedsmærket Moroccan Oil. Det var virkelig hyggeligt, og det blev da også dokumenteret på diverse medier. Husk at I også er meget velkomne til at følge med på snapchat på @enobert.

Wednesday I found myself in the company of Alma & Amanda. We went to Nimb to try out the new products by Morrocan Oil. It was really nice, and definitely documented afterwards. Remember that you’re very welcome to add me on snapchat on @enobert.

16 kommentarer

 • Carla

  Du ser så fantastisk ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg overvejer så meget, at købe et lala berlin tørklæde, syntes du at det er prisen værd? For er lige fyldt 18 og tænker det er en god anledning til at forkæle sig selv

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Emilie

   Helt sikkert – jeg går faktisk selv og drømmer om et nyt et disse dage! De er så fine og behagelige at have på, og i det hele taget bare en klassiker. Jeg kunne godt tænke mig et med et anderledes mønster, men pakistaner mønstret er jo hendes kendetegn 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Hvilken størrelse er den trøje du har på? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Hey Emma Emilie:) Jeg tænkte på, om du ville lave et indlæg med basic accesories,(primært) smykker som et prismæssigt let tilgængelige men stadig god kvalitet? :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vild med outfittet, den der shirt, tilføjer bare et eller andet fantastisk til looket!
  Vi har i sidste uge lavet en blog, og håber du vil kigge forbi. Der er ikke så meget på bloggen endnu, men det kommer der i løbet af de næste par uger. Bloggen omhandler fashion, indretning, kost og træning.
  http://soedeliv.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Emilie

   Tusind tak!

   Det lyder spændende, jeg kigger forbi 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den bluse kan jeg godt huske, jeg lagde mærke til på Nimb. Du var da så fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Emilie

   Tusind tak! Jeg håber du hyggede dig til eventet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Så flot outfit! Jeg har længe villet have sådan en blå Proenza bluse, men jeg ved simpelthen ikke hvor man kan købe dem! Hvor købte du din? <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Emilie

   Tak 🙂 Kig i indlægget – der har jeg linket til blusen to forskellige websites!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Har du bestilt din online? Jeg tænkte mere på, om der var en reel butik, hvor man kunne købe dem 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Emilie

   Det er desværre kun en låner, men jeg ved, at den er købt på nettet. Men jeg kan da mærke på det hele, at jeg også skal have anskaffet mig en 🙂 Jeg kan desværre ikke sige, om den er til at finde i fysiske butikker. Hvis du køber den på nettet, kan jeg godt lige fortælle dig, at den er ret stor i størrelsen. Jeg bruger normalt M, og den her er S og sidder helt fint 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skin A La Audrey