Get the look: Stripes & denim

Wearing blue leather

IMG_2521 kopiIMG_2488 kopiPictures by Alma Spies

Jeg gik efter et virkelig afslappet look, da jeg stod op af sengen i morges. Det blev til boyfriend jeans, min blå læderjakke sammen med en hvid tank og min Victoria’s Secret bh, jeg også nævnte i dette indlæg. Her kan I se den med en tank, der lige lever dette outfit lidt op. Hvad synes I?

I went for a really relaxing look, when I got out of bed this morning. I ended up with boyfriend jeans, my blue leatherjacket mixed with a white tank and my Victoria’s Secret bra, who I also mentioned in this post. I put it together with a tank this time, and I think, it adds something to my somewhat casual outfit.

IMG_2451 kopiAffiliate: Leatherjacket by Meotine (similar), boyfriend jeans by Zara (similar) & bra by Victoria’s Secret (similar)

 

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Get the look: Stripes & denim