Outfit of the day

The September-list

septemberlist

Affiliate: Mango suede jacket

Lige om lidt banker september på døren, og den anledning udnytter jeg til at kreere en lille liste over, hvad jeg lurer på den kommende måned. Jeg tænker i stribede samt printede baner, og disse t-shirts opfylder mine krav. Mit hjerte banker lidt for den fineste jakke i ruskind og en ny sweater, som begge har Mango i nakken. Derudover har I måske fulgt med i mit lampe-projekt på Snapchat? (@enobert). Hvis ikke har jeg sat gang i nye dekorationsplaner, hvilket omhandler glødepærer. “Diamond lights” af Eric Therner har jeg længe haft et godt øje til.

Min september-liste emmer både af pæne, inspirerende damer, hygge og nyt til værelset. Jeg håber på bare at kunne få smuglet et par af tingene hjem.

It will be just a moment before September is arriving (meaning autumn), and I’m taking advantage of the occasion by creating a little list about, what I am observing this month. My mind is full of prints and strips, and these t-shirt pretty much fulfill my demands. My heart beats a little looking at that perfect suede jacket and a new, white sweater – both labeled with Mango. Besides that, you’ve might seen my lamp-project on Snapchat (@enobert)? If that isn’t the case, I have snapped details of my newest decorations, which is about light bulbs. “Diamond lights” by Eric Therner have I kept an eye on for quite some while. 

My September-list contains pretty, inspiring ladies, coziness and something new to my room. I’m crossing my fingers, that I’m going to bring some of it into my home.

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day