I'm back from Oxford

Leather, lace & suede

IMG_0892 kopi Jeg overraskede mig selv, da jeg ikke medbragte synderligt meget tøj med mig hjem fra England. Mit kort blødte dog lidt, da jeg kørte det igennem hos Victoria’s Secret for denne fine, fine blonde bh. Den fungerer som en detalje under en tee eller en tank – jeg foretrækker faktisk en tank, men det skal jeg nok få vist Jer herinde. Nederdelen kastede jeg sølle 8 pund efter, hvilket er skønt, siden jeg har sat mig lidt lun på hele den her ruskindstrend.

Min søndag spenderes i min seng med en masse lektielæsning og en hovedpine fra gårsdagens (mis)fornøjelser.

It came as a surprise, that I didn’t brought a bunch of clothing with me home from England. However, I might caused my credit card a little pain, when I visited Victoria’s Secret to buy this pretty lace bra. It’s really nice as a detail underneath a tee or a tank – honestly, I actually prefer it underneath a tank, but I’ll show it in here another time. The skirt costed me 8 pounds, which is perfect, since I have a good eye for the suede trend these days. 

I’m spending my sunday in bed with lots of homework to do – and a headache from yesterdays pleasure.

IMG_0862 kopiSneakers by Isabel Marant (similar, similar), skirt by Primark (similar), lace bra by Victoria’s Secret (similar) & leather jacket by Meotine (similar)

 

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I'm back from Oxford