Sommer er ...

6 ting Emma aldrig ville sige

Jeg har bedt min søde veninde Ida, som er en af dem, der kender mig allerbedst til at skrible 6 ting ned, som aldrig vil komme over mine læber. 6 ting Emma aldrig ville sige:

“Hey lad os tage på maccen”

Sundhed er en vigtig faktor for ems og hun er derfor ikke den største fortaler for junkfood. Udover det bryder hun sig virkelig bare ikke om McD. Mange gange har jeg forgæves prøvet at få pigen til at spise chili cheese tops, men aldrig har hun rokket på sig.

“Ej jeg skulle måske lade være med at købe den her jakke..”

Emmas penge? De skal gerne hænge i hendes tøjskab(e). Der bliver ikke tøvet meget ved tøjkøbene og vi har tit snakket om hvorvidt endnu en jakke bestemt aldrig kan skade.

“Ej hun er bare super grim, hende dér”

Meget sjældent hører man udtalelser som denne fra Emma. Hvis der endelig falder en negativ udtalelse så er det ikke overfladisk, men velbegrundet. Emma er et utroligt rart menneske at omgås, i og med, at hun er så positivt anlagt.

“Hvor ser jeg godt ud i dag!”

Emma er altid meget selvkritisk (af ingen verdens grund) og det er møg hamrende frustrerende nogle gange. Hun er sindssygt sød til at give komplimenter til alle omkring sig, men når det drejer sig om hende selv, er hun sindssygt dårlig til at se hvor smuk og skøn hun er.

“Jeg elsker matematik”

Ems er sindssygt klog og flittig, men når det kommer til matematik står hun lidt af. Det er absolut hadefaget i hendes verden – dog også i mange andres. Stil et spørgsmål om journalistik og eller noget engelsk litteratur og man kan få Emma til at snakke i en time. Spørger man derimod ind til et matematisk anliggende bliver det en kort samtale.

“Det er ikke sjovt”

Det kan være svært for ems at fuldføre en sætning uden at flække af grin. Emma er en rigtig grinebider og derfor er det skønt at tilbringe tid med hende. Der foregår meget i hendes hoved mens hun snakker, så ofte kører samtalen rimelig meget af sporet.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommer er ...