A bag wrapped in a bag

I’m leaving for Oxford

PicMonkey Collage1PicMonkey Collage3PicMonkey Collage2Jeg er hjemme igen fra en skøn tur rig på hygge, solskin, lækker mad og latter. I lægger måske mærke til mine gokart billeder? Jeg var uden tvivl den langsomste kører på banen, og jeg startede da også ud med at køre direkte ind i hegnet. Men det var skam en skæg oplevelse at prøve.

I morgen er dagen, hvor jeg flyver til Oxford på sprogrejse, som jeg utålmodigt har ventet på. Det er nervepirrende at skulle rejse alene (og ikke mindst at finde højre og venstre i Heathrow lufthavn), men ellers er jeg enormt spændt. Hvis I er søde så velsign mig med et held og lykke på vejen!

I’m back from a great trip filled with good times, sunshine, delicious food and many laughs. You’re might noticing my gokart pictures? Well I was obviously the slowest driver – I started by driving directly into the fence. But it was a fun experience to have.

Tomorrow is (finally) the day, where I’m heading to Oxford on an education trip. I’m a bit nervous to travel all by myself  (also just figuring right and left at Heathrow airport), but otherwise I’m definitely very excited for this trip. If you’re sweet please bless me with a good luck!

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A bag wrapped in a bag