Shopping Zadig & Voltair

A bag wrapped in a bag

IMG_2174 kopiDa jeg besøgte Amsterdam sidste år, hev jeg også en ny skoletaske med mig hjem fra Zadig & Voltair, og jeg faldt simpelthen for det samme trick igen i år. Hvad jeg netop ikke fik i hænderne sidste år var hatten fra selvsamme mærke. Den er så fin, og bringer få solstråler og sommerstemning med tilbage til Danmark! Jeg ligger nu i min egen seng, med mit eget strikkede tæppe og med helt rent sengetøj. Det er noget, der har været forsømt de sidste fjorten dage, og det føles ikke mindst fantastisk, at hvert et led i kroppen får tildelt en omgang ro.

Med min nye taske over skulderen står jeg pludselig med begge ben i hele frynse-tendensen. Det er på trods af, at jeg ellers solidt har fortrukket at stikke en kuglepen gennem mit øje, hvis jeg bare skulle pløje mig igennem flere blogindlæg til stakken om Proenza Schouler frynsetaskerne… Nu er jeg også faldet i, og jeg synes dog frynserne klæder tasken ganske fint.

I brought home a new bag for school by Zadig & Voltair, when I visited Amsterdam last summer – and I suddenly found myself caught in the same trap this year. What I definitely didn’t get my hands on last summer was the hat designed by the same brand. It is so cute, and it brings some sunshine and beach vibes with it to Denmark! I’m laying in my own bed, with my own carpet and in fresh bedsheets as we speak. It’s something, I have neglected for fourteen whole days, and it feels nothing less fantastic to treat every bone in my body with peace and quiet.

However, wearing my new bag is forcing me to be a part of the fringe-trend. It is with reluctance, since I have (to be honest) preferred a pen through my eye than reading another blogpost about the Proenza Schouler fringebags … I’ve given up, but I do think the fringes compliment this bag a lot. 

2 kommentarer

 • Katarina

  HAHAHAHA elsker det med ps taskerne! De er SÅ overeksponeret!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Emilie

   Men de er såmænd også rigtig, rigtig fine at se på! (heldigvis da)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shopping Zadig & Voltair