Lisbon architecture

Shopping Zadig & Voltair

Ikke-navngivet-1Det er simpelthen så typisk, men jeg kan aldrig bevæge mig i udlandet uden at smutte forbi Zadig & Voltair med hænderne fulde, når jeg træder ud igen. Jeg glæder mig dog til at vise, hvad der gemmer sig indeni! Nyder I ferien?

It is so typical, but I can never travel without paying a visit to the Zadig & Voltair store with my hands full, when I leave the store again. However, I’m looking forward to show what’s inside! Are you enjoying vacation? 

4 kommentarer

 • Det er såå kedeligt, men så kan vi glæde os til at se dine nye køb 🙂

  //www.neronoir.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhh, jeg glæder mig til at se indholdet! Ja, jeg nyder virkelig ferien, selvom det danske sommervejr er lidt kedeligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Emilie

   Ja det hører jeg 🙁 Men ferie er ferie – om det så kan ses på vejret eller ej? 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lisbon architecture