A mix of black'n'white patterns // Portugalia

Lisbon architecture

IMG_2074 kopiIMG_2061 kopiIMG_2048 kopiIMG_1972 kopiIMG_2032 kopiIMG_2017 kopiEn veloverstået første dag i Lissabon. ‘Overstået’ eftersom vejret er helt oppe og svinge ved 30 grader. Frygteligt, når man som undertegnede ikke fungerer over de 25. Vi har i dag bare dalret rundt i Lissabon, hvor jeg har holdt mig beskæftiget med mit kamera og skudt billeder af Lissabons smukke arkitektur! En kærlighed til byens gode stemning, arkitektur og (næsten) vejret er begyndt at spire. I må endelig dele ud af tips, hvis I ligger inde med nogen! Jeg håber, at I har en dejlig ferie.

A succesfully completed first day in Lisbon. ‘Completed’ since the weather hits 30 degrees! Terrible, when you’re like me doesn’t function above the 25 degrees. We have spend out first day with just walking Lisbon thin, where I have kept myself occupied with my camera by shooting lots of pictures of Lisbon’s beautiful architecture! A love to the capital of Portugal great atmosphere, architecture and (almost) the weather has started to grow. Please don’t hold back with writing down some traveling tips, if you have any! I hope, you are enjoying your vacation. 

8 kommentarer

 • Jo

  Hvor ser det bare lækkert ud! Jeg glæder mig nu endnu mere til, at besøge Lissabon! Hvor er disse steder henne? Hvis du kan huske det. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Emilie

   Ej nu bliver jeg helt misundelig 🙁 Jeg vil så gerne tilbage! Det kan jeg desværre ikke, men det er til at finde over det hele, så du kan bare glæde dig 🙂 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Sikke nogle dejlige billeder! Hvilket kamera bruger du? :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Sikke nogle skønne billeder, fedt at følge med – både her og på snapchat :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Emilie

   Det er jeg glad for, at du siger! Jeg synes næsten, at jeg har forsømt snapchat, når jeg nu har ødelagt min telefon 🙁 Men tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold nu op nogen flotte billeder du har fået taget 🙂
  hvor ser det lækkert ud 🙂

  //www.neronoir.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A mix of black'n'white patterns // Portugalia