Save 12% on Celiné, Dior, RayBan ...

Status på Portugal

IMG_1689Jeg beklager manglende skriblerier og dovenskab her på bloggen, men jeg ligger lige nu og har ondt af mig selv efter en omgang madforgiftning og koldsved fra nattens misfornøjelser. Når jeg ellers ikke ligger og bruger tiden så fornuftigt som at se Prison Break eller Agent Catwalk (eller læse om Jeff Bezos – en imponerende mand der hurtigt kan prikke til din samvittighed), vandrer min familie og jeg rundt mellem fyrtårne, klostre og misvisende høje bølger. Jep, jeg blev offer for en fældning, der sagde spar to, af en atlantisk bølge, der ledte min telefon og mine solbriller mod den bratte død. Mine meget pæne (og tilmed meget dyre) Céline solbriller er blevet slugt af atlanterhavet, og min iPhone er blevet makker til en pose ris, der skal redde den sidste rest af liv, der er tilbage i telefonen. Jeg fortæller mig selv, at det bare er ting. Siden der ikke er mere ulykke at berette om, så mit arbejde her må være gjort – nu må jeg også have opbrugt mine point, og ulykke vil måske lade mig være i fred. Vi har det nu ellers meget fint her, og det er dejligt lige med lidt familie tid – som selvfølgelig også fjerner fokus fra skærmen og tasterne. Jeg håber I nyder ferien.

I am sorry for my lack of activity and for my laziness here at the blog, but I’m laying at the hotel right now feeling sorry for myself, after I’ve faced a food-poising and fever from last night’s displeasures. However, when I’m not using my time on important stuff as watching Prison Break or Agent Catwalk (or reading about Jeff Bezos – an impressing man who is great to evoke your conscience), I’m walking around with my family between lighthouses, monasteries and misleading violent waves. Yes, I got to be victim of an atlantic wave, who surprised me and lead my phone and sunglasses to the sudden death. My very pretty (very expensive too) beloved Céline sunglasses has been swallowed by the atlantic ocean, and my iPhone’s new company is a pack of rise, who’s supposed to save the grievous little residue of life inside my phone. I’m telling myself, that it is just objects. Since there isn’t any more calamity to report you about, my work must be done here – I’m hopefully at the end of misery-points, and misery will leave my alone for a while. Otherwise we’re doing quit fine here in Portugal – it’s nice with a little time just to be with family. They might just be the main reason, why my focus hasn’t been on the screen lately. Enjoy your summer. 

2 kommentarer

  • Katrine

    Ej hvor lyder det bare som om, du lige fik bidt i det sure æble! Håber resten af ferien er med dig.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Save 12% on Celiné, Dior, RayBan ...