Acne Blake denim suit

Lyspæren

interiorcollage

Jeg går og leger med idéer til belysning på mit værelse, idet jeg har sat min far på sporet af lys pærer, der skal pynte. Jeg går mellem et rodet bundt som i en lyskæde, forskellige højder samt forskellige former for pærer og farver på ledningerne. Jeg glæder mig til at vise jer resultatet – god weekend, x

Light bulbs is on my mind these days, since I’m in need (big time need) for some lightning in my room. My father is working on it, so my job is all about the placing, colors and shapes. I’m thinking about a messy bundle like in a light chain, different heights and different shapes of bulbs and color of the cords. I’m looking forward to show you the final result – great weekend, x 

2 kommentarer

 • Sara

  De er så fine de lys. Der findes så mange fine pærer. Glæder mig til at se dine.jeg vil gerne have nogen selv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Emilie

   Ja der gør! Jeg håber, jeg snart kan få afsluttet projektet, så jeg kan få smidt det på bloggis 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Acne Blake denim suit