Bruger du snapchat?

Festival i sigte

festivalHvis man står på tæer, kan man lige se over hegnet; se og nyde synet af de sidste skoledage, der svinder hen og en forbigået læseferie. Man kan lige få øjenkontakt med sommerens fornøjelser – heriblandt festivallerne. Jeg har samlet en lille collage for at få inspiration til at se tilpas smadret ud og lidt festival-chic. Mit eget budget ligger desværre ikke op til en Roskilde tur, så jeg forsøger at anskaffe mig et job under Roskilde. Hvis I kender nogen, der kender nogen, der kender nogen – må  I hjertens gerne smide en kommentar! Stand on tiptop and look above the fence; see and enjoy the sight of the end of school days, and get eye-contact with the up coming festivals! Here’s some inspiration to look worn-out and chic. My own budget won’t survive it, but I hope yours can! 

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bruger du snapchat?