Makeup tricks?

Bruger du snapchat?

PicMonkey Collage5PicMonkey Collage1IMG_2410PicMonkey CollageeeSnapchat er desværre noget, man kan gå hen og blive lidt for optimistisk med… det tager mig altid hundrede år at tegne de røde streger på mine billeder. Mit Snapchat art er ikke altid lige imponerende, men det er jo til at grine over lige indtil, at det går i kage! Jeg lægger usammenhængende og halv-tossede billeder op (nogle af dem er nu fine), men det er bare fordi, jeg synes snapchat er pisse hyggeligt. Hvis I nu skulle have lyst til at følge med, så er I meget velkommen til at tilføje mig på @enobert. Stort godnat herfra Unfortunately Snapchat is something, you can easily be a bit too optimistic with.. I shall always use like a hundred years to draw those funny, stupid red draws. Well, my Snapchat art doesn’t work everytime, but then it’s something to laugh at (until you hit the delete button… I hate that). I snap some pretty out of context and some quite silly, but it could be so much fun, if you’d like to follow me with the small stuff as well! You’re very welcome to add me at @enobert. A big goodnight

 

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Makeup tricks?