Mascara tip!

Makeup tricks?

1b4662fc31d95279bd55df053eb812a16b0836102fcc0e7c4db2c3dbd00af5b1ec03917c983b372f989a8e8b360dd24ab43f557608e1af09d1a4596a12c82e4d0christina-need-that-hair-2 kopiEn efterfølger til mit lille makeup-post i form af billede-spam; for hvis der er nogen, som jeg altid kan regne med – nogen der hjælper mig gang på gang, er det såmænd Pinterest. Hvordan er det nu, jeg lægger den forbandet eyeliner? Hvordan er det nu med farverne i min Naked-palette? Nej, Pinterest skuffer aldrig. Highlighter havde faktisk aldrig været en del af mit ordforåd, før jeg stiftede bekendtskab Pinterest. Jeg har her samlet et bunke billeder, der er super lette at få inspiration og vejledning fra. Det er ikke fordi, jeg pludselig springer ud som makeupblogger, men kan I lide indlæg som dette? Jeg håber I har haft en god søndag. A little follower to my previous posts about makeup – here is some from my my makeup folder; actually if there’s someone I can always count on, someone who helps me out of endless crisis, it’s Pinterest. How is it, I use that damned eyeliner? What about the colors in my Naked-palette? No, Pinterest will never let me down. The first picture illustrates the highlighter-areas, but before I got in touch with Pinterest, I never knew the secret behind a highlighter. Today I’ve collected a bunch of photos, who is easy to  collect some inspiration and guidance from. It’s not like, I’m suddenly into makeup and planning a sort of change of direction, but do you like posts like these? I hope you have had a nice sunday. 

 

 

4 kommentarer

 • Laura

  Synes det er et vildt godt indlæg – og jeg lærte da også lige noget nyt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Emilie

   Det er jeg da bare enormt glad for at høre! Det er da det, jeg er her for :smirk:

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej Emma, har lige et spørgsmål det intet har med indlægget at gøre. Jeg skal til København på lørdag med min veninde, og ville høre om du kan anbefale et godt sted at spise frokost eller aftensmad?
  Knus Sofie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mascara tip!