The New Denim

Mascara tip!

tumblr_n505emDgja1ttap7lo1_500Jeg bliver nødt til at sige, at jeg har forsøgt; jeg har forsøgt, at få makeuppen til at sidde som den skal – jeg er desværre bare lidt af en nød til det.. Jeg ved ikke, om det er børsterne der straffer mig, fordi de altid er skubbet lidt i baghovedet og bare sjældent lige får en tur under hanen? Jeg ved det ikke, men det at lægge den perfekte pudder sidder ikke lige på rygraden. Det kan jo være, at der sidder andre håbløse hjemmedyrkede makeupartister og læser med, og derfor vil jeg gerne råbe højt om et lille tip. Jeg lægger nemlig kun min mascara på midtervipperne, hvilket vil sige at jeg undgår helt at lægge i siderne. Jeg kan i hvert fald tydeligt se, at det får mine øjne til at syne meget større! Ikke dårligt, tænker jeg. Det er ikke så ofte, jeg går med mascara i hverdagen, men det er et godt tip at skrive bag øret.
Har I nogen tips til mig? x Emma Emilie

I have to say, I have tried; I have tried to do the perfect makeup – unfortunately I’m quite an idiot to the act… I’m not sure, if I am getting punished by the brushes, since they might be craving some cleaning at this point? I don’t know, I just don’t have the recipe for the perfect powder session. There’s possibly others behind the screens wanting some advice, therefor I saw it as my duty to reveal my latest trick.. I only add mascara to my middle lashes, due to the fact that it will make my eyes look bigger! Not bad, if you ask me. It isn’t very often, I use mascara, but when I do, this is my little trick. 

Do you have any advice for me? x Emma Emilie

4 kommentarer

 • Emily

  Godt tip! Jeg prøvede det idag og du havde helt ret ens øjne synes faktisk større 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Emilie

   Jeg synes virkelig også det virker! Man kan også godt tillade sig at putte lidt ekstra på, uden at det bliver for meget!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna K

  Jeg er selv en nød til både det med hår og make-up. Jeg bruger MAC Studio Fix-pudderen, og har fornyligt opdaget, at den ligger meget pænere, hvis jeg dupper den på med min pudderbørste. Før børstede jeg den rundt i ansigtet, hvilket gav et meget “fladt” og malet ansigt. Når jeg har duppet rundt, kan jeg godt finde på at børste let rundt i cirkler. Det virker for mig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Emilie

   Hahaha jeg er glad for, at jeg ikke er helt alene om det! Jeg har faktisk prøvede det, de sidste par dage, og det virker faktisk! Nogle gange synes jeg, jeg har tendens til at putte for meget på, hvis jeg bruger en børste. Det er nemmere at se, når man bare dupper det på. Jeg ved det samme gælder concealer – der skal man også bare duppe den på 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The New Denim