HUSK AT...

The New Denim

Harper's Bazaar page layout Harper's Bazaar page layout Harper's Bazaar page layout Harper's Bazaar page layoutHarper's Bazaar page layoutThe new denim: Georgia Fowler by Darren Mcdonald for Haper’s Bazar Australia March.

Jeg glemmer ofte hvor mange måder og udtryk, man kan skabe med denim! Det forhøjede fokus på materialet, får mig til at klappe i hænderne; bare se modehistorien over, der snakker om det nye denim. Jeg har spenderet en del penge denne måned (på hvad vides ikke), så mit denim forbrug bliver måske en smule begrænset. En fin denim nederdel og pæne højtaljede bukser er på ønskelisten – det er hellere ikke ligefrem en forbrugsfest, jeg skal puste liv i. Hvad synes I om trenden? I often forget the amount of ways and expressions, it’s possible to create with denim! The growing focus on the material is great for my mood; just take a look on the fashion story above, where the connecting thread is the “new denim”. I have been to generous with my money this month, I guess the cafés must love me, therefor my denim consumption is a little limited. A cute denim skirt and pretty high waisted pants is on my wish list – with that concluded it is not a spending spree, I’m giving fresh impetus. What do you think of the newly trend?

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HUSK AT...