Outfits through time

Galla 1g?

PicMonkey CollagePicMonkey Collage2PicMonkey Collage3

1 2 3 4 5 6

Så er der dømt galla, hvilket kræver den helt rigtige kjole. Efter at jeg har lagt øre til diverse diskussioner, er jeg kommet frem til, at man som 1g’er skal være lidt nedtonet i sin påklædning. Personligt føler jeg også, at det nu er 3g’ernes øjeblik, og at de gulvlange kjoler skal se lyset. Jeg er ellers fortaler for, at de sorte klæder sig skal gemmes lidt væk – men det er vist hellere ikke værst, at se et hold lækre 1g’er i den lille sorte? Jeg drømmer lidt om en sort, enkel kjole med draperinger og fine smykker. Faktisk rammer billede tre plet, idet jeg her på det sidste har haft et godt øje til de pæne tatoveringer fra Tempt Tattoos. Måske I ser mig med dem? Hvad skal I selv have på? It’s time for prom –  time for the perfect dress. There’s tradition in Denmark for the length of the dress, which is depended by your year – freshmen or senior. Seniors are the only ones allowed to wear a dress with floor-length. I personally think, that it’s time for the seniors to shine, and therefor we shall respect the tradition. It’s a little funny, since I normally supports choosing a bit color instead of just boring black – but can it be that awful to watch the freshmen wearing the little black dress? I’m thinking a draped dress with some jewelry or the pretty tattoos by Tempt Tattoos. Perhaps? What will you guys be wearing?

2 kommentarer

 • 1. g'ern

  Ej, hvor er I heldige! Jeg kommer ikke til galla før 3. g. Kunne ellers være lækkert med sådan en sort kjole, som du selv forslår 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Emilie

   Ej det er da irriterende – hvordan kan det være? :neutral_face:

   Ellers er der jo altid undskyldninger for at hoppe i den lille sorte.. :smirk:

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfits through time