What's up with denim?

Do it yourself – Room details

hejmeddigheheDet må være efter de mange søde kommentar til mit foregående indlæg om interiør-idéer, at jeg selv blev helt opspændt på at få noget nyt ind i værelset. Dette blev så udfaldet – en sort tavle hvor jeg (med en del besvær) fik hevet klemmen tilbage og fæstnet nogle billeder på. Det er ret hyggeligt, siden jeg fik rodet mig frem til et billede af min mors meget flotte moderne hår fra sin modelkarriere, ét fra mine forældres bryllup samt et af min bedstemor. Det er ville være lige så fint med billeder fra inspirations-mappen eller fotografier fra eget kamera. Et sidespring – men det er jo helt vildt hvor mange notes et billede af denne væg, jeg postede på den gamle blog har fået af notes på tumblr! Den er jo næsten op på 200k? Anyway hvad synes I om mine små ændringer? Jeg håber, at I nyder weekenden!hallihallo kopiIt must be on behalf of all the sweet comments I received at the interior-post a couple of days ago, that I suddenly felt the need to place something new in my room. This is the outcast – a black board where I (with quite trouble) managed to pull the clamp back, so I could attach some pics. It’s actually a bit funny, since I found some pictures of my mother from her model-carriere (with some pretty fancy hair), one of my parents on their wedding day and one of my grandmother. It could be cool with some tumblr pictures or some shots from my camera as well. It is completely crazy , that my wall (link) has almost 200k notes on tumblr? Unbelievable. Anyway – what is your thoughts on my small changes? 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What's up with denim?