On my mind: interior

What’s up with denim?

PicMonkey CollagePicMonkey Collage2PicMonkey Collage3Affliate: Distressed boyfriend jeansshorts, skirt, boyfriend jeans, pink denim shorts, jacket

Jeg drømmer mig lidt væk i denim disse dage – måske jeg kan skyde skylden på det solrige vejr? Der er dog en hårfin balance for, at det skal slå fejl – lad os bare sige, at jeg selv har været med til at udvide et par huller bare en tand for store. Jeg har jeg samlet en bunke af lækre items, der er lige til at klikke hjem. Pt leder jeg efter en fin nederdel, som jeg kan sætte sammen med et tyndt bælte og hvide sneaks. De to bukser må dog være min favorit! My mind is currently stuck with denim – perhaps it is the sunny weather? Just remember to pay attention to the delicate balance, it can easily turn out bad. Well, I can reveal, that the gaps on my jeans haven’t always been especially pretty. I have picked out a pile of cool items – some of them are already in my bag! My eyes are open for a pretty denim skirt, I can mix with a thin belt and white sneaks. However the two pants must be my favorites!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

On my mind: interior