Tuesday tunes

On my mind: interior

Jeg går altid og leger med tanken om nye idéer til mit værelse, og det er alt fra nips til nye lamper. Pinterest bidrager til meget af min inspiration – jeg har smækket en masse billeder ind i en mappe for at holde lidt styr på dem. Nu vil jeg gerne dele dem med Jer, da en læser efterspurgte et interiør indlæg. I spend lots of time to diddle with new ideas, I can add to my room – it’s everything between little details and new lamps. Pinterest contributes with quite some inspiration. I have collected great interior-pictures into a board, so I can keep track of them. I want to share them with your guys based on a request from a sweet reader.

cfe431e03bc99466b117572f698a8f7cpony5_zps0zubkzwyJeg falder helt i svime over dette tøjstativ, jeg fandt på fashiontoast.com (desværre er det også tilfældet med prisen). Det rammer alle de tanker, jeg går og pusler med i øjeblikket: farven kobber, træ og flere små detaljer, der ses på første hylde på stativet! I’m completely head over heels looking at this clothing-rack, I found at fashiontoast.com (unfortunately the price as well..). It fits with all my thoughts at the moment: the color copper, wood and little details, which appears on the first shelf!11_zps5e8sydpuJeg forstår ikke, hvordan tanken om en ‘glaskuppel’ ikke kan have strejfet mig, før jeg læste om den på interiør-bloggen Homesick. Jeg har bemærket den i tøjbutikker, hvor den har indholdt fine smykker, hvilket jeg bare har anset som mindre praktisk i hjemmet. Fjer, lys – et ur, der er en hel palette af muligheder! Why in the world haven’t a glass dome reached my mind, before I read about it on the interior-blog Homesick? I would like an explanation, please. I have noticed it in clothingstores, but I have always seen it as a little bit less practical at home, if it should contain jewelry. Feather, a candle – a clock, there’s a palette of opportunities! 82e121494f2064eb931bd0705572ae06 At opstøve fine, forskellige spejle og sætte dem op foran hinanden har længe floreret i mine tanker. Tilfældet er bare, at min ene væg udelukkende består af spejle. Dét at tilføje et par ekstra, vil alene bidrage til frustration hver morgen, når jeg skal gennemrode mit skab bag flere lag spejle. Det ser dog pænt ud. To track down pretty, unique mirrors and place them together has for a while haunted my thoughts. If it wasn’t because of half my room is covered by mirrors, I would have done it by now.

jampottenlamp2 Dette kunne være et fint alternativt til de ellers cool hvide glødepærer skruet på en sort ledning, som jeg længe har været hovedløst forelsket i! Nu har jeg dog fundet en større interesse i idéen her. This could be a nice alternative to the cool incandescent bulbs, seen on thousands of tumblr pictures, fastned to the long black wire, that I have craved for quite some time! But perhaps my interest has moved to this instead?

Hvad tænker I om indlæg i denne dur? You’re welcome to share your thoughts with me about this kind of blogposts.

18 kommentarer

 • Hej Emma 🙂

  Jeg pre-lancerer vores svenske modeprodukter til berømtheder og større bloggere.

  Da din stil passer vores brand, vil vi gerne tilbyde dig til at prøve et par.

  Send et svar tilbage, og jeg vil sende yderligere oplysninger.

  Hav en god dag !!

  Carl

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Emilie

   Hej Carl 🙂

   Det lyder godt, og det vil jeg højst sandsynligt gerne, men sponsorater og samarbejder skal gå igennem Bloggers Delight først 🙂 Jeg håber, du stadigvæk er interesseret 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thank you for any other excellent article. Where else may just
  anybody get that kind of info in such an ideal means of writing?
  I’ve a presentation next week, and I’m at the look for such info.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Emilie

   You’re very welcome! I like the danish interior blog homesick.dk – there’s lots of inspiration to catch. If don’t just write another comment, and I will be happy to help you find some!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Så fint indlæg!
  Synes også selv ideen med glasklokken er så fin, og har længe lidt efter en selv. Ved du hvor man kan købe en som på billedet? :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Emilie

   Tak! Nej desværre ikke, men jeg har tænkt mig at gå ind i et par butikker og spørge ind til den. :raising_hand:

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emili

  Det er virkelig et godt indlæg og SÅ inspirerende! Flere af den slags ville være fantastisk (og gerne med tøj også)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • liv

  Wow, så godt indlæg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Flere af dem!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Super flot indlæg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tøjstativet er så fedt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Emilie

   Ej men det er så cool – jeg håber at lokke min far til at lave noget lignende 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Sådanne indlæg elsker jeg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Emilie

   Det er jeg glad for at høre – så er der bare flere på vej!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tuesday tunes