A very Chloé Xmas

On top of my christmas list

jul

Letz vinplakat, Maria Black 48 disrupted hoop, Café Au lait skål, Månesteen ‘Emma’ hoop, Love stories bh, Fyrfadslysestage Georg Jensen guldfarvet, Georg Jensen sølvfarvet, ‘Overtalelse’ af Jane Austen, ‘Fagre nye verden’ af Aldous Huxley, Georg Jensen Sky vinprop, Georg Jensen Sky skænkeprop, Royal Copenhagen tekop, Zara bukser, Maria Black 42 disrupted hoop, Love Stories bh & Letz plakat

Ønskelisten i år afspejler fine ting til hjemmet, god læsning, hoops (!) og pænt undertøj. Love Stories skal jeg helt sikkert kigge efter til januarudsalg, men de helt store ‘Disrupted’ hoops fra Maria Black har jeg også længe beundret. Derudover fortsætter de fine forsider af Jane Austen bøger, og ‘Overtalelse’ ville se rigtig godt ud på min boghylde, hehe.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A very Chloé Xmas