PS Sankt Jakobs Plads reception

A very Chloé Xmas

img_4439img_4436 img_4440 img_4437 img_4438

Forleden fik jeg foretaget en meget værdig SRP oversprings, nemlig fremvisningen af dette års Chloé julepynt, som i øjeblikket står og pynter rigtig fint i Magasin. I år er temaet pakkekalender, og det ligner faktisk så godt, at min mor indrømmede, hvordan hun havde udspurgt forvirrede Matas ansatte om deres kendskab til en Chloé pakkekalender. Der var dog ikke meget held at hente der.

Selve eventet bød på en masse hyggelig snak, og med mig hjem kunne jeg tage Chloé Lovestory parfumen, som var blevet så fint personliggjort med et E. Lovestorys duft bærer præg af de mange blomster, der er blevet taget i brug for at skabe den, blandt andet orangeblomst og blade fra de velfotograferede kirsebærtræer.

img_4435

PANTS zara SNEAKERS adidas JACKET isabel marant pour h&m BAG jerome dreyfuss RING ‘grape’ by georg jensen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PS Sankt Jakobs Plads reception