What I've recently binge-watched...

Hot chocolate & details

img_4026img_4023img_4022

Det lyder lidt spøjst at skrive, at jeg længe gerne ville tage billeder af mine ører, men – jeg har længe gerne villet vise øreringe frem, som jeg er blevet glad for at matche asymmetrisk. Særligt til et simpelt outfit eller en knold, hvor det lige får lidt kant. På første billede er min ear-cuff fra Helena Rohner (hendes smykker kan bl.a. findes i Storm på Store Regnegade) og den store ørering fra Maria Black . På andet billede er min hoop købt 2hand, og ear-cuff fra Maria Black – som netop er at finde på tilbud, lige her.

img_4024img_4025

Min veninde og jeg tullede lidt rundt i alle vores yndlingsbutikker i dag, og blev forelsket i nyt interiør, briller, øreringe og strik.. Dagens højdepunkt blev dog den varme chokolade ved Beau Marché, der er meget anbefalelsesværdig.

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What I've recently binge-watched...