Streetwear crush: 'KITH'

What I’ve recently binge-watched…

ukendt_-credit_drung-759x397 jensole2-759x397 hans-philip-759x405

Vi var Ukendt Kunstner

… er netop blevet tilgængeligt på DR’s hjemmeside, efter at have været forsvundet et stykke tid! Serien i tre dele tegner et portræt af afslutningen på Ukendt Kunster, og hvilke tanker gruppens medlemmer, Hans-Phillip og Jens-Ole, har gjort sig i løbet af de fire år, hvor projektet løb af stablen. Se det her.

155277754 herrens-veje-759x397 1506319569_dr-0241274

Herrens veje

DR fortsætter med at brillere, idet deres nyeste bud på en søndagsserie “Herrens veje” er aktuel nu. Seriens omdrejningspunkt er en moderne præstefamilie, hvor troen på Gud som problemløser står centralt. Endvidere løber det velkendte budskab “Herrens veje er uransagelige” som en rød tråd gennem fortællingen, hvilket afbildes som roden til mange refleksioner, vi også genkender i det nutidige menneskes tanker om tro. “Herrens veje” har meget at byde på, men den skal blandt andet ses, hvis man vil have et indblik i og danne sig en forståelse af kirkens plads i et moderne samfund, hvor kirkens relevans konstant diskuteres. Se de første fem afsnit her.

_93854459_hi018994477cq5dam-web-1280-1280dtl_dianachairtypreair_170504-nbcnews-ux-1080-600

The Story of Diana

Princess Diana of Wales. Lady Di. Folkets prinsesse. Diana Spencer’s person havde mange titler, men hvem var i virkeligheden kvinden bag linsen, som var verdens mest fotograferede person? The Story of Diana er en dokumentar, som afbilder det paradoks, Dianas bror understreger til sin søsters begravelse: “Of all the ironies about Diana, perhaps the greatest was this – a girl given the name of the ancient goddess of hunting was, in the end, the most hunted person in the modern world.” Det er 20 år siden, at Diana omkom i en bilulykke, som sendte hele verden i chok og sorg. Denne dokumentar skildrer kvinden, som ingen kunne få nok af, og den samler alle hendes op- og nedture i et todelt portræt, der giver frit løb til tårekanalerne. Den behandler hendes forhold til kongehuset og prins Charles, reformationen af det engelske kongehus med Diana i spidsen samt grundlaget for, hvordan Diana blev en international succes i en verden, hvor 24/7-nyheder, Instagram og Kardashian-berømmelse overhovedet ikke eksisterede. Dokumentaren er til at finde på Netflix, og den skal ses.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Streetwear crush: 'KITH'