Wishes of October

Army bumbag

c7c41aa7fab9d17e380605519d720498-kopi

Hej derude! I dette øjeblik sidder jeg i min stue og kigger på mit Kulturnat badge, som det faktisk har lykkes mig at få skaffet i år. De sidste tre år har jeg lovet mig selv og haft som mål, at tage til Kulturnat, men først i år har jeg kunnet indfri det løfte og været en del af det kulturelle. Det var bare mig og min far, og vi lagde ud med metrostationen, som vi begge blev enige om, viste sig at være lidt en skuffelse – vi var måske de eneste, der havde tunneljagt og underjordiske gange i tankerne? Dernæst begav vi os mod GL Strand, der havde en fantastisk udstilling med multitalent Stanley Kubrick, men hvor vi dog først kiggede ind i kulturministeriet, der havde en enormt behagelig stemning over sig. Vi gjorde stop på YoBurger, hvorefter vi afslutningsvis tog forbi kollegiet Regensen, der er beliggende lige ved Rundetårn. Har I oplevet noget spændende ved kulturnat?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wishes of October