Hvor god er du til at sige nej?

Wishes of October

october-kopi

Reklamelinks: 1: Alpha Industries black bomber 2. Alpha Industries green bomber 3. Jerome Dreyfuss leopard bag 4. Champions sweatpants 5. Love Stories bralette 6. Love stories panties 7. Puma suede sneakers 8. Estée Lauder Potent

Nu er vi trådt ind i oktober, godt ind i efteråretskulden og (ikke mindst) godt på vej til min fødseldag. Om små ni dage fylder jeg 19, og selvom jeg ikke gider at blive 19, så er gaverne intet problem 🙂 Jeg har derfor sat nogle ting sammen i en collage, som jeg meget længe har ønsket mig. Det er bl.a. en Alpha Industries bomber, hvor særligt den sorte står højt på ønskelisten, idet jeg ofte fanger mig selv i at ønske, jeg havde en sort bomber hængende. Kender I ikke det? Det er den samme fornemmelse, jeg har, når det kommer til et par sorte klassiske sneakers – her har jeg fundet nogle meget fine af slagsen fra Puma. Læbestiften bærer navnet “Potent”, og jeg blev lidt småforelsket i den, efter jeg så den på Cami Morrones instagram.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor god er du til at sige nej?