Review: 'The Circle'

Friday’s snapshots

img_3553 img_3554 img_3551 img_3552

TRACK PANTS resumé SUNGLASSES celiné JACKET tommy jeans

Her ses et par billeder fra min fredag eftermiddag, hvor jeg, efter en god 4-modulers dag, hyggede med min veninde Nomi på nørrebro. Vi tog forbi Maria Black lagersalget, hvor der var masser at fine ting at købe – jeg købte selv to ear cuffs, som I vil se mere til inden længe! Der var sindssygt blå himmel og solskin, men efterårsvinden fristede alligevel os begge til to varme kakaoer, som vi fik drukket på en café på Stefansgade.

img_3555 img_3556

Jeg håber I nyder weekenden, kram fra E

Indlægget indeholder reklamelinks

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Review: 'The Circle'