Podcasts til cykel- og busturen

Trend report: Teddy fleece

teddy

H&M teddy fleece jakke – kun i butik, Wood Wood Inger hoodie

Hvis man kigger ind af ruderne i diverse highstreet butikker i Indre By i øjeblikket, vil man hurtigt opdage teddy-tendensen, der beklæder samtlige dukker. Men hvor rart er det ikke også lige, at hoppe i sådan en teddy jakke om morgenen? Eller endnu bedre; en teddy fabrikeret hoodie, der udstråler hygge? Jeg er lidt forelsket i ‘Inger’ hættetrøjen fra Wood Wood, og er blevet lidt bange for, at jeg snart brænder min oktober SU af på den.. Hvad tænker I?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Podcasts til cykel- og busturen