Bloggen har haft sommerferie

September i jernhesten’s tegn

tokyobike2Jeg har altid tænkt, at jeg tilhørte gruppen, der, trods bopæl i en cykelhovedstad, ikke mente, at den tohjulede genstand var noget for lige dem. Ligeledes har jeg altid været et solidt medlem af gruppen, der knyttede kommentarer til cyklens transportevne som “bussen er det eneste rigtige”, “jeg kan ikke finde ud af at cykle” og “jeg sværger til mit Ungdomskort”. Det har i tidens løb dog kun voldt mig problemer, og for 3-4 måneder siden overgav jeg mig endeligt til cyklen – hvilket, selvfølgelig, kun blev starten på et kærlighedsforhold mellem en fandens fin cykel og undertegnet.

Egentlig startede min nyfundne interesse for jernhesten som forberedelse, idet jeg ville forsøge at afvænne min offentlig transport-mentalitet, før jeg startede på mit sabbatår. Dog viste cyklen mange nye sider, bl.a. det ufattelige rare aspekt, hvor jeg ikke længere behøver at stå og vente på bussen, eller være afhængig af bussens små forsinkelser (der ofte resulterede i en spurt til det givne moduls klasseværelse). Dog rejser Ungdomskortets farvel og tak også mange spørgsmål for mit vedkommende – for hvad skulle der ske med min daglige tur og retur i 1A? Og hvordan skulle jeg nogensinde nå 100% fluent på Duolingo? Spekulationerne var mange. tokyobike3 tokyobike4

MEN den tohjulede sejrede – blandt andet i form af en ‘Tokyo Bike Bisou’, som jeg fik erhvervet mig i september måned. Det er en sindssygt fin, lille racercykel, som jeg glædeligt anbefaler alle. I kan nu godt regne med at finde mig cyklende rundt i Københavns gader som et nyt menneske (selvom jeg stadig er temmelig elendig til at cykle), bl.a. iført outfits som ovenstående. Jakken er fra Envii (og en ny favorit i klædeskabet), hoodie fra Vero Moda, bukser fra Neo Noir & bæltetaske fra Alpha Industries. De er taget tidligere i dag, hvor jeg søgte dette pæne computer sleeve.

2 kommentarer

 • victoria

  Hvor har du købt din bæltetaske? den så fed! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Emilie

   Tusind tak – jeg er også glad for den! Jeg har dog desværre købt den i en butik i et center i Berlin :/

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloggen har haft sommerferie