En aften i Cointreau's selskab

Bloggen har haft sommerferie

15c7d649d263f938eedbef1e81a71b79

fashionbones.dk har været på sommerferie.

Dels fordi, at jeg har haft meget mellem ørerne med over fem uger i udlandet – og tildels fordi, at jeg ikke har følt inspiration til at fortsætte bloggen på det spor, som den har kørt på hidtil. Jeg har i hvert fald søgt inspiration til nye vinkler, som jeg ville kunne dele med jer på bloggen – og dermed udnytte den her platform, jeg længe har haft det sjovt med og været interesseret i at holde igang.

Jeg er stadigvæk interesseret i tendenser, i kultur og i mode – men jeg er også interesseret i litteratur, træning og i at skrive, som jeg ikke føler bloggen bærer helt tilstrækkeligt præg af. Det jeg egentlig gerne vil sige med det her indlæg er, at bloggen løbende vil blive ramt af andre slags tematikker, som jeg håber I vil tage godt imod. Og de vil placere sig side om side med de indlæg, fashionbones.dk nu behandler, og som fortsat vil være til at læse flere af på bloggen.

Jeg håber I vil følge med – og I alle har haft en dejlig ferie ♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En aften i Cointreau's selskab