Salesshopping

En aften i Cointreau’s selskab

cointreau_2017_8-kopi cointreau_2017_35-kopi cointreau_2017_44-kopi cointreau_2017_46-kopi cointreau_2017_94-kopi

For et par uger siden, i ledtog med sødeste Alma, begav jeg mig mod Frederiksberg Have for at smage samt kreere en Cointreau signaturdrink. Det var selvfølgelig en fornøjelse, der gav et nyt perspektiv på Cointreau, jeg glæder mig til at eksperimentere yderligere med. Jeg var hoppet i sommerlige farver og print, hvilket ses på nedenstående billeder.

Jeg vil lige huske at sige tillykke til alle studenterne, der alle stråler for tiden – og kun får mig til at glæde mig endnu mere til næste år. I morgen tager jeg to uger i Tyskland, idet næste år står på tysk A for mit vedkommende, hvilket kræver en del højere niveau, end jeg kan præstere efter to år med kinesisk. Derfor er bloggens aktivitet heller ikke lige til at regne med, selvom I selvfølgelig kan følge med på instagram! Jeg håber I alle nyder sommeren ☀

img_0119-kopiimg_0113-kopi

JACKET zara PANTS envii SHIRT zara NECKLACE marlene juhl jørgensen EARRING maria black WATCH georg jensen

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Salesshopping