'Alt eller intet'

Aarhus

img_8856Reklamelinks: BLAZER & SHORTS acne [similar] BAG stella mccartney SUNGLASSES céline [similar]

Jeg har tilbragt nogle dage hos min familie i Aarhus i anledningen af mine bedsteforældres 65-årige bryllupsdag (der bærer titlen krondiamantbryllup), hvor jeg var iført min favorit blå sæt. Jeg købte det faktisk i forbindelse med udsalgsshopping, da jeg gik i 7. klasse – og det er ethundredeprocent ét af de items, I aldrig vil se mig frivilligt give slip på igen.

img_8905 img_8904 img_8873

Næste dag gik turen til Mindeparken, hvor Aros’ nyeste projekt er placeret. Særligt “The Garden” fra tyske Katharina Grosse har sat forbindelsen mellem kunst og natur under debat, hvor diskussionen mærkes af adjektiver som “hjerteløst”, “ulogisk” og “refleksivt”. Da jeg stod på toppen af bakken udbrød min højre sidemand da også, at “det var dog afskyeligt gjort mod naturen og ovenikøbet forfærdeligt grimt”, hvor damen til venstre for mig mente, at det satte tanker igang om naturen, og det egentlig er en flot rød farve. Jeg selv beundrer Katharina Grosse for at skabe kunst, som modtageren kan være en del af – ligefrem stå ovenpå – og skabe refleksivitet om vores forhold til naturen.

2 kommentarer

 • Kristina

  Ja det er egentlig ikke særlig pænt, men det er det vi til dagligt gør mod naturen heller ikke. Sjovt hvordan at én pink græsplæne kan få folk oppe i det røde felt, mens man vender den anden kind til skrald i naturen, nedfældning af regnskoven og hvad vi nu ellers udsætter den stakkels jord for.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Emilie

   Helt rigtigt! Jeg er altså også kommet frem til, at hvis det kræver man ødelægger en lille del af naturen (for det er altså virkelig ikke særligt meget – jeg blev overrasket over størrelsen på værket) for at skabe debat, så må man gøre det. Dog rygtes værket jo ikke at ødelægge naturen, hvilket bare er positivt, når det alligevel har sat så mange tanker igang.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

'Alt eller intet'