Skam 'Noora' i W

Farverige tilføjelser til garderoben

ikke-navngivet-1

1 Denim Trench Coat 2 Bikini 3 Soft bra 4 Panties 5 Pyjamas shirt 6 Hoodie 7 Bag 8 Earrings 9 Jeans 10 Tracksuit 11 Pants 12 Hoops 13 Bag 14 iPhone case

I håb om en fremtidsudsigt med forårsvejr, smider jeg farver og lyse toner på bloggen. Det skyldes også min pungs afhængighed af at købe tøj i den neutrale farvepalette, og dét er jeg noget bitter over for tiden. Derfor skal mine næste køb altså bestå af items i farver eller mønstre – og gerne noget fra ovenstående collage! De store hoops fra Maria Black har nemlig længe forstyrret mine tanker, i selskab af den printede taske fra Jerome Dreyfuss, og Emili Sindlev ser alt for cool ud i det røde tracksuit fra Hosbjerg, til at jeg kunne undlade det fra collagen.

Som min instagram nok har afsløret, tilbragte jeg min uge syv i Dubai! Jeg er lige ved at strikke et indlæg sammen, da det var en vanvittig god tur, som både var rig på afslapning og den kulturelle front, selvom det er lidt svært at forestille sig med en by, der har eksisteret i 60 år.

In the hope of a future prospect with spring weather, I decided to write about colors on the blog. It is also due to my wallet’s obsession with clothing in the neutral color palette, which I’m pretty bitter about these days. That is the reason why, I have decided that my next buys will consist of items in colors or patterns – and gladly from the list above! The big hoops by Maria Black has invaded my thoughts for quite some time now, accompanied by the leo bag by Jerome Dreyfuss, and don’t you agree with me that Emili Sindlev looks too cool in that tracksuit by Hosbjerg not to have in the collage? 

I spend last week in Dubai, which my instagram might have revealed! I’m about to write a post on the trip, since it was a great week with lots of new experiences. It’s completely surreal that the city has existed for about 60 years.  

1 kommentar

  • Camille

    Emili sindlev er alt for cool!! – ligeledes er de hoops der 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skam 'Noora' i W