Marlene Juhl Jørgensen: Kenya

Comfy is cool

comfy

 1. HERE 2. HERE (or HERE) 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE

Jeg er helt vild med denne trend, der uden tvivl fortjener en ekstra dosis opmærksomhed på en bitter januardag som i dag. Hvis du klikker et sort en af slagsen hjem, kan du nemt dresse et outfit ned, bruge den under jakken – eller naturligvis bruge den til at holde varmen med. Hoodien kommer dog i alle farver og former, og hvis den skal være mere end blot en mindre detalje til dit outfit, er det oplagt at kigge øverst i collagen. Jeg har netop klikket den røde hjem, trods jeg også har holdt øje med den lyserøde og den grå længe…

1.

2 kommentarer

 • Frederikke

  Må jeg spørge, om du ved, hvad du ønsker at uddanne dig som? Eller hvad du vil lave i dit sabbatår?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Emilie

   Selvfølgelig! Jeg har længe gået med en drøm om at blive journalist, men jeg ved ikke hvilken retning, jeg vil gå endnu 🙂 Derfor kunne jeg godt tænke mig at tage på højskole i mit sabbatår, hvor jeg kan få lidt mere viden om det. Ellers vil jeg også gerne flytte nogle måneder til Berlin eller Hamburg, for at forbedre mit tysk. Det er egentlig sådan det ser ud lige nu 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Marlene Juhl Jørgensen: Kenya