Four favorite instagrammers

My 18th birthday

birthday birthday2 15181452_572795902927699_2086330123843037203_n

En anelse rodet billedeindlæg fra en ellers fantastisk god aften. I lørdags havde jeg samlet mine favoritpersoner til sushi og drinks, da jeg lige skulle få sat det sidste punktum ved de 18 år! Jeg havde et kæmpe smil på hele aftenen, der ikke bød på andet end godt selskab og lækker mad.

Nu behøver jeg heldigvis ikke at sammenfatte flere tanker angående fødselsdag, da det er altså er mye stress. Nu skal den sidste uge af november bare overstås, så december kan indtræffe og sprede lidt julestemning!

2 kommentarer

 • Frederikke

  Hvor er dit outfit fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Emilie

   Det er desværre en gammel fin sag fra Dranella, hvis det er kjolen du referer til :/
   Tasken er fra Valentino, og mine sko er købt i Magasin 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Four favorite instagrammers