Trend report: Velvet

5 måder at skyde efterårshumøret igang

Nu er det efterår, kære venner, og det er en årstid, jeg udmærker mig ganske godt i. Før jeg pudser min glorie, vil jeg dog gerne lige pointere, at jeg selv har haft mine bekymringer rettet mod de kommende måneder, der ved første øjenkast blot består af mørke, kolde og korte dage. Jeg har været pænt fortvivlet over sommerens afslutning, der som ved ét enkelt slag blev gemt væk til næste år, og hvilken påvirkning faldet i temperatur og lys skulle have på snooze-knappen, som er noget fanden har skabt. Det er almindeligt kendt til at gå galt. Af denne grund vil jeg nu remse en række punkter op, der får én til at se med andre øjne på sommerens afsked og efterårets begyndende!

1. Jeg kan med sikkerhed sige, at vi har lagt sommeren så langt bag os, at det er SLUT med at skulle slæbe os selv udendørs på en fortovscafé for at drikke en “nok sommerens sidste #aperol”. Det er lidt pres, ikke? Nu kan man med den gode samvittighed intakt pleje venskabet til sin seng, fremfor at skulle snapchatte, instagramme eller instagram-snapchatte fra Illum rooftop, hvis det nu skulle være den sidste Aperol.

2. Opfinde så mange gøremål udenfor som overhovedet muligt – det holder nemlig vinterdepressionen på afstand.

3. Shoppe butikkerne tyndt efter bløde sager, og det kan strække sig fra alt som sweatre & lange uldsokker til en Karmameju sparkedragt, der skal holde os varme den næste tid. I skrivende stund sidder jeg da i min heldragt.

4. Tørre støvet af kassen med vinterklunset og føle, at du allerede har opdateret din garderobe rigeligt ved at genfinde gamle øjesten!

5. Huske at forkæle dig selv med lækker te eller varm chokolade, efter du har brugt en weekendsformiddag i skoven eller taget et fitness hold. Helst i blødt tøj og under dynen.

 

834a5f8a657fbf8c0a42ad03bf3bcba4

1 kommentar

  • I’m not sure exactly why but this web site is loading incredibly slow
    for me. Is anyone else having this problem or is it a problem on my end?

    I’ll check back later and see if the problem still exists.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trend report: Velvet