Om at skifte gymnasium

Early in the morning Elle August

tumblr_ockzecsStn1vstnjqo1_1280 tumblr_ockzecsStn1vstnjqo2_1280 tumblr_ockzecsStn1vstnjqo4_1280 tumblr_ockzecsStn1vstnjqo7_1280 tumblr_ockzecsStn1vstnjqo8_1280 tumblr_ockzecsStn1vstnjqo10_1280 tumblr_ockzgsUClX1vstnjqo2_1280 tumblr_ockzgsUClX1vstnjqo6_1280 tumblr_ockzgsUClX1vstnjqo7_1280 tumblr_ockzgsUClX1vstnjqo8_1280 tumblr_ockzgsUClX1vstnjqo10_1280

Jeg er fuldstændig betaget af den fine Arizona Muse, der stod model i fransk Elle tilbage i august. Serien er døbt “Early in the morning”, hvor lækre striktrøjer, print, striber samt palietter fremhæves. Den giver mest af alt udtryk for, at pigen blot har smidt det tøj sammen, hun lige kunne samle op fra gulvet. Håret er naturligvis rodet og makeuppen er holdt simpel. Der er blevet blandet print med print, rå med feminint og masser af cool, sporty sæt kommer til syne i serien. Det er netop dette, jeg gerne vil iføre mig lige nu!

I am fascinated by the beautiful Arizona Muse, who posed as a model in french Elle back in August. The fashion story is baptized “Early in the morning”, where the team have emphasized on cozy knitted sweaters, print, stribes and sequins. Above all, the fashion story expresses that the girl just gathered some clothes from the floor in her luxury flat. The hair is naturally messy, and the makeup is kept simple. We see a mix of print, raw against feminine and lots of cool and lots of cool, sporty suits is shown. 

“Early in the morning” by photographer Steven Pan in Elle France August 2016.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at skifte gymnasium