Hilfiger x Valentino

My 18th birthday

181. Georg Jensen Vivianna watch 2. Georg Jensen Torun ring 3. Georg Jensen Torun armring 4. Beoplay A2 5. Céline Sunglasses Shadow 6. Ganni O’Neill sweatshirt 7. Greenwood blue bomber 8. Greenwood camouflage bomber 10. Hvisk Honeycomb necklace 11. Hvisk Evil Eye necklace 12. Hvisk Septum nosering

Jeg er lidt i (emma)dilemma, og i år omhandler det faktisk ikke at være i dårlig tid med min ønskeliste, som jeg ellers altid er. Det er specielt kommet til udtryk på bloggen, hvor min ønskeliste først er dukket op et par dage før selve dagen. Men ikke i år, hvor I kan se hele tolv ønsker, der rummer alt fra pæne smykker, solbriller, interiør, en meget rar sweater – og selvfølgelig pæne jakker.

Mit dilemma byder derimod på, hvordan jeg skal fejre dagen, idet jeg har fødselsdag i efterårsferien i år. Jeg har derfor hele dagen til at finde på noget godt, hvilket stresser mig en lille bitte smule. Hvis I har nogle forslag, er I derfor meget velkomne til at nedskrive dem i kommentar-feltet!

Facebook │Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hilfiger x Valentino