Om at skifte gymnasium

20% hos Boozt – kun i dag!

Boozt202Boozt20

  1. Ganni Fumiko Silk Shirt 2. Ganni Masha Texas boots cognac 3. Ganni Masha Texas boots black 4. Ganni Dixon bra 5. Ganni Mckinney pleat black lace blouse 6. Ganni Harrison blouse 7. Beoplay A2 8. Beoplay H7 9. Beoplay Beolit 15 10. Wood Wood Lilo jacket 11. Ganni Greenwood camouflage bomber 12. Ganni Greenwood blue bomber 13. Ganni Hayden velvet dress 14. Ganni Izumi Isoli grey sweater

I dag alene kører Boozt 20% på hele* deres sortiment, heriblandt udsalgsvarer, hvor der er mange penge at spare. Boozt har blandt andet Ganni, mit favorit danske mærke, og en bunke af andre items på procenter, som jeg selv går og craver lige nu. Derudover er det også lidt til ørerne, idet B&O også er inkluderet i rabatkoden! Du skal shoppe for 999 kr, og indsætte koden BESTDEAL. Jeg håber selv at kunne få bestilt en ny bomber hjem, og meget gerne i camouflage – eller bare ét item fra collagen over.

*Mango, Ralph Lauren, By Malene Birger, BOSS, Tommy Hilfiger, Barbour og Eton er ekskluderet fra rabatkoden

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at skifte gymnasium